Skip to main content

The Harp

Irish Pub &
Restaurant

The Harp este un pub și restaurant cu specific irlandez situat în inima Bucureștiului, lângă străzile fermecătoare ale Centrului Vechi și fântânile din Piața Unirii.

Cunoscut pentru atmosfera sa autentică și ospitalitatea caldă a echipei, The Harp este locul perfect pentru a savura preparate culinare delicioase, însoțite de o halbă de Guinness. Meniul nostru include o varietate de mâncăruri tradiționale irlandeze, precum și o selecție de preparate internaționale preferate. The Harp se mândrește, de asemenea, cu o selecție impresionantă de băuturi, inclusiv o varietate de beri, vinuri, whisky-uri și cocktail-uri.

Pe lângă meniul diversificat, The Harp este și o destinație populară pentru muzică live, dar și difuzarea evenimentelor sportive. Săptămânal sunt organizate seri cu formații muzicale locale, ceea ce îl face un loc potrivit pentru seri cu prietenii, aniversări sau evenimente corporate.

Datorită decorului specific, mobilă din lemn masiv, decorațiuni și accesorii tipice unui pub, The Harp a fost, de asemenea, folosită ca locație pentru filmarea multor videoclipuri muzicale românești.

Fie că ești în căutarea unui loc unde să mănânci ceva bun, să urmărești un spectacol live, un meci de fotbal sau pur și simplu să te bucuri de o halbă cu prietenii, The Harp este locația perfectă și nu este de mirare că este un loc popular atât printre localnici, cât și printre turiști.

Acest site folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență.